The only way to do great work
is to love what you do

Op 7 mei 2018 hebben wij onze deuren geopend op de Markt in Beek.

Veel salons onderscheiden zich door de luxeproducten die zij aanbieden en de behandelingen die zij uitvoeren. Echter betaald u hier vaak de hoofprijs.

Signature is van mening dat luxe niet altijd duur hoeft te zijn. Samen met het team van Barberistas maken zij ook gebruik van de beste producten die speciaal voor u geselecteerd zijn maar tegen een betaalbare prijs.

Signature is naast kapsalon ook een plek om even tot rust te komen zo gaat u met een ander gevoel naar uw kapper!

Wat maakt ons speciaal.

Liefde

Bij Signature staat de klant centraal, ons team behandeld uw haar met liefde wat terug te zien is in het eindresultaat.

Kwaliteit

Signature staat voor kwaliteit. Niet alleen gebruiken wij allen de beste producten maar we blijven ook altijd up to date door workshops te volgen in binnen en buitenland.

Ervaring

Na twee succes stories zowel in Geleen als in Sittard is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. We gaan de mensen in Beek kennis laten maken met de kennis en ervaring van Signature by Barberistas.

Onze vestigingen.

+31 6 824 77 883

Steenweg 72, 6131 BH, Sittard

+31 6 824 77 883

Markt 54a, 6161 GK, Geleen

Wist je dat.

Signature onderdeel is van Barberistas

Barberistas staat momenteel bekend als de Hair Salon / Barbershop in Geleen en Sittard waar u ook een heerlijk kopje koffie kunt nuttigen tijdens het wachten. Om onze horizon te verbreden hebben wij ervoor gekozen om Signature meer te richten op luxe in alle stijlen.

Signature met de beste merken werkt

Om luxe en kwaliteit te kunnen garanderen werken wij alleen met de beste merken en volgen wij regelmatig workshops in binnen en buitenland om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Signature gevestigd is in Beek

Onze deuren staan altijd voor u open op de markt in Beek. Onze salon in Beek heeft veel te bieden, waaronder een prachtig pand en gezellige locatie. Buiten onze salon vindt u nog meer specialisten om ons heen. Tevens kunt u ook nog voor de deur gratis parkeren.

Onze merken